WHAT IS CRYPTOCURRENCY EXPO?

Cryptocurrency Expo is the world's largest gathering of professionals, bankers, investors, educators, miners, thought leaders and enthusiasts from different parts of the world, which aims to provide the real perspective on the state of the cryptocurrency industry, future trends, business opportunities and innovations.

On December 11~12, 2017, Cryptocurrency Expo will be arriving in Le Meridien Kuala Lumpur, Malaysia, for two days of world-class conference that will cover, but not limited to, with the following topics:

  • The future of cryptocurrency
  • The disruption and impact of cryptocurrency to the world today
  • Alternative coins (Altcoins): Will all of them survive?
  • Bitcoin and altcoins after segwit
  • Digital investments and recent trends
  • ICOs: How to spot the good ones

Cryptocurrency Expo will be presented in a series of top-notch keynotes and interactive panel discussions with a focus on learning and building relationships in the emerging cryptocurrency arena. This 2-day event welcomes anyone who strives to educate oneself in and be aware of the latest information, breakthroughs, analysis and new financial and technological innovations.
Buy Your Tickets Now

Arrow
Arrow
Slider

WHY should you attend CRYPTOCURRENCY EXPO?

LEARN
We focus on providing the right knowledge and understanding from SPEAKERS who set trends, from AUTHORS who write the future of cryptocurrency and from LEADERS who create tomorrow's economy.
LEAD
Develop skills and leadership in business. Learn sales and marketing tools to improve your brand and generate more profit through the cutting-edge strategies on cryptocurrency.
NETWORK
Meet, greet and network with the diverse range of legends in the cryptocurrency industry, seasoned traders and investors and business professionals around the globe.

WHO should attend CRYPTOCURRENCY EXPO?

At this conference, we embrace all Cryptocurrency Enthusiasts from newbies to experts. We aim to provide every attendee with the following benefits:

  • Participate in real-time discussions and topics.
  • Network with professionals on a regional, national and international platform.
  • Get inspiration from the Cryptocurrency enthusiasts and gurus like you who are changing the world.
  • Learn skills and techniques on how to thrive in the cryptocurrency arena.
  • Further understand how the business should be done better in this digital era.
  • Promote brand/company awareness to a new and wider audience.
  • Increase market IQ and insights as an investor, trader and business professional.

Speakers

Hear From the Experts

We aim to provide an international and diverse lineup of panel and keynote speakers who are more than willing to share a wealth of knowledge on topics such as:

  • Bitcoin's growth and global acceptance
  • Digital Asset Investments
  • Future and Impact of Cryptocurrency
  • Scaling Blockchain Technology
  • ICOs: to be or not to be

Speakers

Speakers Panel

Richard Park
Richard Park
TOA Coin COO
Girish Bajaj
Girish Bajaj
Head, Eduskills Global Research
Giulia Brusco
Giulia Brusco
International Entrepreneur
Jovian Tan
Jovian Tan
WIN COIN Software Architect
Dato Seri Dr. Edward
Dato Seri Dr. Edward
Author & Trainer
G. S. Ng
G. S. Ng
Chief Visionary Officer Goods Connect
Regine Wan
Regine Wan
MAS Chief Stewardees

Tickets

Premium

  • $250
  • Direct Selling Professionals and Cryptocurrency Sessions
  • Entrance to Conference Room 1 Only
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All snacks
  • Premium Luncheon
  • Premium Seating Behind Premium
  • Entry to Expo and Conference 2 Days

Sold Out

Premium

  • $500
  • Blockchain and Cryptocurrency Sessions
  • Entrance to Conference Room 2 Only
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All Snacks
  • Premium Luncheon
  • Premium Seating Behind VIP
  • Entry to Expo and Conference 2 Days

Buy Now

VIP

  • $750
  • Entrance to Sessions
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All Snacks
  • VIP Luncheon
  • VIP Gala Dinner
  • VIP Seating in front
  • Priority Registrations
  • Matching Making Business Session
  • Entry to Expo and Conference 2 Days

Buy Now

VIP

  • $1000
  • Entrance to Sessions
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All Snacks
  • VIP Luncheon
  • VIP Gala Dinner
  • VIP Seating in front
  • Priority Registrations
  • Matching Making Business Session
  • Entry to Expo and Conference 2 Days
  • 2 nights 3 days in a 4 star hotel accommodation

Buy Now

VVIP
  • $1550
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All Snacks
  • VIP Luncheon
  • VIP Gala Dinner
  • VIP Seating in front
  • Priority Registrations
  • Matching Making Business Session
  • Entry to Expo and Conference 2 Days
  • Cryptocurrency Lounge Access
  • Entrance to Sessions

Buy Now

VVIP
  • $2000
  • ID Badge
  • Event Kit
  • All Snacks
  • VIP Luncheon
  • VIP Gala Dinner
  • VIP Seating in front
  • Priority Registrations
  • Matching Making Business Session
  • Entry to Expo and Conference 2 Days
  • Airport Limo Pick up and Drop to Hotel
  • Cryptocurrency Lounge Access
  • Entrance to Sessions
  • 2 nights 3 days in a 5 star hotel accommodation

Buy Now

Arrow
Arrow
Slider

Venue

CRYPTOCURRENCY EXPO on December 11-12, 2017 will be hosted at Le Meridien Kuala Lumpur. Strategically located at the heart of Kuala Lumpur Sentral, this hotel is easily accessible through a network of integrated railway connections. Traveling to the Kuala Lumpur International Airport (KLIA 1 and KLIA 2) is just a 28 and 33-minute rides respectively, via the KLIA Express.

HOTEL: LE MERIDIEN KUALA LUMPUR

ADDRESS: 2 JalanStesenSentral, Kuala Lumpur Sentral, Kuala Lumpur, 50470, Malaysia

PHONE: 60-3-2263-7888

Agenda

Day 1

  • DEC 11
  • 11.00 - 13:00 Registration
  • Opening Ceremony
  • 13:00 - 13:05 Opening Song
  • 13:05 - 13:07 Video Presentation
  • 13:07 - 13:12 Opening Remarks by Shahin Pilli
  • 13:12 - 13:15 Ribbon Cutting
  • 13:15 - 13:25 Welcome Dance (Malay Dance)
  • 13:25 - 13:30 Event Announcements
  • Session One (25 Minutes)
  • 13:30 - 13:55 Introduction: Cryptocurrency Expo & Global Crypto Hub by Shahin Pilli
  • 13:55 - 14:00 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Two (35 Minutes)
  • 14:05 - 14:40 Blockchain: Technology Behind Cryptocurrency by Suhail Basit
  • 14:40 - 14:45 Question and Answer MC Speaker
  • 14:45 - 14:50 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Three (25 Minutes)
  • 14:50 - 15:15 - Bitconnect: A Rising Cryptocurrency by Stanley Liew
  • 15:15 - 15:20 - Question and Answer MC Speaker
  • 15:20 - 15:25 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Four (30 Minutes)
  • 15:25 - 15:55 - Millionaire's Mindset & Cryptocurrency by Arfeen Khan
  • 15:55 - 16:00 - Question and Answer MC Speaker
  • 16:00 - 16:20 Breaktime (20 Minutes)
  • Session Five (25 Minutes)
  • 16:20 - 16:45 - ICO/ITO: Market's Best Practices (How To Do It Right) by Per Lind
  • 16:45 - 16:50 - Question and Answer MC Speaker
  • 16:50 - 16:55 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Six (25 Minutes)
  • 16:55 - 17:20 - The Future of Cryptocurrency By Joshua Rylan
  • 17:20 - 17:25 - Question and Answer MC Speaker
  • 17:25 - 17:30 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Seven (45 Minutes)
  • 17:30 - 18:15 - Panel Discussion: Benefits & Challenges of Blockchain Adoption by Suhail Basit
  • 18:15 - 19:00 - Expo & Networking Session
  • End of Day One

Day 2

  • DEC 2
  • 9.00 - 11:00 Registration
  • 9.00 - 10:15 Coffee Break, Snacks, Networking
  • Session Eight (60 Minutes)
  • 10:15 - 11:15 Panel Discussion: Cryptocurrency and Direct-selling, A Synergistic Combination or Scam? by Girish Bajaj
  • 11:15 - 11:20 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Nine (35 Minutes)
  • 11:20 - 11:55 Keynote: Ethereum/ Smart Contracts and Implementation of Blockchain by Suhail Basit
  • 11:55 - 12:00 Question and Answer MC Speaker
  • 12:00 - 13:00 Lunch Break
  • Session Ten (20 Minutes)
  • 13:00 - 13:20 Cryptocurrency and ICO: Legal Perspective by Jason Corbett
  • 13:20 - 13:25 Question and Answer MC Speaker
  • 13:25 - 13:30 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Eleven (20 Minutes)
  • 13:30 - 13:50 ICO: HoToken by Nithinan Boonyawattanapisut
  • 13:50 - 13:55 Question and Answer MC Speaker
  • 13:55 - 14:00 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Twelve (40 Minutes)
  • 13:00 - 13:40 Pannel Discussion: ICO: Bloom or GLOOM?
  • Session Thirteen (30 Minutes)
  • 13:40 - 15:10 ICO: Escape Token by Sergey Kartintsev
  • 15:10 - 15:15 Question and Answer MC Speaker
  • 15:15 - 15:20 Breaktime (5 Minutes)
  • Session Fourteen (20 Minutes)
  • 15:20 - 15:40 Keynote: Blockchain / Cryptocurrency / Fintech in Malaysia by Arai Ezzra
  • 15:40 - 15:45 Question and Answer MC Speaker
  • 15:45 - 16:15 Expo and Networking Session
  • 16:30 - 19:00 Press Conference / Red Carpet
  • 19:00 - 21:30 GALA Dinner
  • End of Day Two

Do you want to become a SPONSOR or an EXHIBITOR?

Increase your brand recognition at the conference.
Email: info@cryptocurrencyexpo.com
Download CryptoCurrency Expo Sales Kit for more sponsorship opportunities for your brand.

Sponsors

bitconnect
Gold Sponsors
iota
Gold Sponsors
hotnow
Gold Sponsors

 

toa-coin
win-coin
good-connect
Axelrod
bdcc
escape token
wop
allbiz

 

Exhibitors

vittagam
titan

Media Partner

news btc
btc manager
media logo
kuensel logo
ft reporter
the coin edge
pinoythaiyo.com
travel daily news
crypto ninjas
coin idol
blockchain
the kl
crypto globe

Contact Us

USA: +18058503976
Thailand: +66814091501
Philippines: +639175807331
India: +917710818651
Facebook   Facebook   Facebook